Endüstri'nin Güçlü Ortağı

   
DEVAM EDEN PROJELER
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

SU

Su sektörü DELTA PROSES'in ana iş kollarından biridir. Şirket, kuruluşundan bu yana hem yurtiçinde hem de yurtdışında birçok büyük ölçekli su projesini hayata geçirmiştir. DELTA PROSES tarafından sunulan su çözümlerini üç ana gruba ayırabiliriz;

  • Belediyeler için şehir içme suyu dağıtım sistemleri
  • Atık su arıtma tesisleri
  • Tuzdan arındırma tesisleri

Şehir içme suyu dağıtım sistemlerinde; su kaynağından gelen ve şehre dağıtılacak olan su filtre edildikten sonra bulanıklık ve ppm değerleri sürekli kontrol edilerek uygun miktarda klor dozlanarak şehrin muhtelif yerlerinde bulunan su terfi merkezlerine ulaştırılır. Bu sistemdeki tüm enstrümanlardan alınan değerlerin anlık kontrolü ve tüm pompaların kontrolü plc-scada sistemi ile gerçekleştirilmektedir. Dağıtık Su terfi merkezleri RTU'lar tarafından kontrol edilmekte ve toplanan tüm veriler GSM haberleşmesi ile Merkezi Scada Sistemine gönderilmektedir.

Atıksu arıtma tesislerinde şehirden toplanan kanalizasyon çeşitli işlemlerden geçirilerek arıtılmakta ve temiz su haline getirilmektedir. Evsel atıklardan kaynaklanan deniz kirliliği tamamen önlenmektedir.

Tuzdan arındırma tesisleri, doğal tatlı su kaynakları bakımından fakir bölgelerde hayat kurtarıcı bir rol oynamaktadır. Denizden borularla çekilen su, çeşitli filtrasyon sistemlerinden geçirilerek tuzdan tamamen arındırılıyor. Ultraviyole ışık ile bakterilerden arındırılan su, uygun hale getirildikten sonra evsel kullanıma hazır hale geliyor.

 

9Bicom Atık Su Tesisleri - Biwater/LIBYA

Denizli İli Su Dağıtım Ağı Projesi

TEDAGUA DJIBOUTI Deniz suyunu tuzdan arındırma projesi

Libya Beida Şehri Atık Su Arıtma Tesisi Elektrik - Otomasyon İşleri

İSKİ Osmaniye İçmesuyu Arıtma Tesisi

İSKİ İkitelli İçmesuyu Arıtma Tesislerine Ait Otomasyon Sisteminin Rehabilitasyonu

 
 
 
Copyright Delta Proses Otomasyon Kontrol & Elektronik Sistemleri ® 2012
Bu sitede kullanılan resim ve belgeler orijinal olup tüm hakları DELTA PROSES'e aittir. İzinsiz kullanılamaz.
Delta Proses Otomosyon, Siemens yetkili çözüm ortağıdır.